15.01.2018

Kotipizza-yrittäjäksi – Testattu menestyksen resepti

Kotipizza on jo kolmesti valittu vuoden franchisingketjuksi Suomessa, eikä syyttä. Kohtuullisella alkuinvestoinnilla saat todistetusti toimivan konseptin tunnetulla huipputuotteella, jatkuvaa koulutusta sekä valtakunnallisen markkinoinnin hyödyt. Kotipizza on helppo ja turvallinen tapa aloittaa liiketoiminta ilman, että sinun pitää rakentaa kaikki alusta asti itse.

NELJÄ HYVÄÄ SYYTÄ ALKAA KOTIPIZZA-YRITTÄJÄKSI

1. Parhaat pizzat, valmiiksi testattu konsepti. Pohjoismaiden suurimpana pizzaketjuna Kotipizzalla on ykkösasema suomalaisten kuluttajien lautasilla. Saat käyttöösi valmiiksi testatun, kehittyvän ja toimivan liikeidean sekä tunnetut huipputuotteet. Tiesitkö, että Kotipizzan Berlusconi on valittu maailman parhaaksi pizzaksi New Yorkissa pidetyssä The America’s Plate International Pizza Competition -kilpailussa?

2. Yrittäjänä olet oman elämäsi herra. 
Työskentelet itsellesi, mutta nautit ketjun osaamisesta, valmiiksi testatusta konseptista ja avusta. Raaka-aineet ovat valmiiksi kilpailutettuja ja ne tilataan helposti yhdestä paikasta.

3. Valtakunnallinen markkinointi – paikallinen hyöty. 
Harva yksityisyrittäjä voi kampanjoida televisiossa, mutta Kotipizza-yrittäjänä saat täyden hyödyn tehokkaasta, monipuolisesta ja laadukkaasta valtakunnallisesta markkinoinnista. Sen lisäksi saat työkaluja ja ideoita paikalliseen markkinointiisi.

4. Helppo aloittaa. 
Kotipizza-yrittäjyys on helpompi aloittaa kuin täysin uusi, oma liiketoiminta. Me annamme sinulle työkalut yrittäjyyteen aina yrityksen perustamisesta toiminnan ylläpitämiseen ja raaka-ainehankintoihin asti. Voit aloittaa ihan uudella liikepaikalla tai jo valmiista ravintolasta.

Sinustako Kotipizza-yrittäjä?

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan sinun mahdollisuutesi aloittaa osana Kotipizza-perhettä.

Ota yhteyttä marko.fonsen@kotipizza.fi