
13.10.2017
Jokaisen yrittäjän takana on tarina – Pasi Rajala
Ensimmäisen oman ravintolan avasin kesäkuussa 1991 Hämeenlinnassa. Olin 21-vuotias ja täynnä nuoruuden intoa. Muistan huippuhetkinä Amerikan-reissut, Suomen paras pizzanheittäjä –voiton ja pukeutumisen gorillaksi Talvipäivillä. Nyt takana on 26 Kotipizza-vuotta. Tässä työssä pärjää, kun ei anna periksi. Minulla on tapana haastaa muita, kysyä että ’noinkohan on’. Ikä on tuonut paitsi näkemystä ja itsevarmuutta myös tervettä varovaisuutta liiketoimintaan. Yrittäjänä saan toteuttaa ideoitani ja olla itseni herra. Onnellisuus lähtee leipomisesta. Jokainen pizza on uniikki käsityö. Minun pizzani tunnistaa kauniista reunoista.
KUKA: Pasi Rajala, 47
MITÄ: Kotipizza-yrittäjä vuodesta 1991
MISSÄ: Riihimäellä ja Keravalla
VAPAA-AJALLA: Sukeltaa, moottoripyöräilee ja kokkaa mökillä kalaruokia