12.08.2019

Kotipizza lähti kehittämään suomalaista esports-kulttuuria

Huikeassa nosteessa niin meillä kotimaassa kuin maailmallakin oleva elektroninen urheilu, oli ehtinyt olla Kotipizzan kiinnostuksen kohteena jo hyvän aikaa. Muutamia maukkaita yhteistöitä oli esports-scenen ja maan kuulujen pizzojen välillä ehtinyt edellisvuosina rakentuakin, kunnes Kotipizzalla päätettiin vuodelle 2019 heittää isompaa esport-vaihdetta silmään.

”Visiomme on osaltamme auttaa lajia saamaan yhä laajemman yleisön silmissä entistäkin kiinnostavamman ja vakavammin otettavan lajistatuksen sekä jeesata harrastajia loistavan lajin parissa eteenpäin. Ja kenties samalla auttaa niitä lahjakkaimpia urheilijoita aina maailman huipulle saakka”, kertoo Kotipizzan esports-sceneen sukeltamisesta markkinointijohtaja Rainer Lindqvist.

Toisin sanoen, tavoitteena ei ole pitää pelaajien energiatasot tapissa vain pizzoja puputtaen, vaan tukea ja ohjata alan kovimpien ammattilaisten avustuksella motivoituneita, lahjakkaita nuoria kokonaisvaltaisemmin. Konkreettisesti lajin tukeminen on ehtinyt jo näkyä mm. HAVU Akatemian muodossa, joka tarkoittaa Elisa Viihteen, Lenovo Legionin, Huawein ja Kotipizzan yhteistyössä järjestettävää polkua seuraavan sukupolven esports-tähtien löytämiseksi. HAVU Akatemian kuulumisista lisää tarinat löydät tältä sivustolta.

Pysy siis Kotipizzan tarinat -kanavalla ja kuulet ajankohtaiset kuulumiset esports-rintamalta!