02.03.2018

Kotipizza paljastaa tarinat hahmojen takana

Putouksen yhdeksäs kausi lähestyy loppua. Toista vuotta puikoissa heilunut Roope Salminen tunnustaa fiiliksen olevan tässä vaiheessa erinomainen.

”Mä veikkaan, että urheilujoukkueilla on tämmöinen olo silloin kun runkosarjassa menee hyvin. Hallille on hyvä tulla, kun edellinen matsi on voitettu.”

Ja tosiaan, pöhinää Putouksen ympärillä on riittänyt. Tanhupallon karvamadon poikaset ovat löytäneet uusiin koteihinsa, Ansa Kynttilä on saanut jokaisen kultaamaan muistonsa kouluajoilta eikä soteuudistus aiheuta läheskään yhtä paljon huolta kuin Bjarne ”Mursu” Walrusia kantavan duunarin tilanne.

Putous on vuosi vuoden jälkeen liimannut katsojat lauantai-iltaisin television ääreen. Tähän saakka suoran lähetyksen tuoma jännitys on riittänyt kotikatsomoille.

Tänä keväänä pääsemme kuitenkin näkemään jotain sellaista, mitä Putouksen historiassa ei aiemmin ole ulkopuolisille kerrottu. Kamerat ovat olleet käynnissä myös kulisseissa ja salaisuuksien verhoja raotetaan viimeinkin.

”Ehkä riski on vahva sana, mutta tämä on ainakin uusi kokemus kaikille”, Roope Salminen kertoo.

Hahmojen syntymistä pääsee seuraamaan Putouksen erikoisjaksossa torstaina 8.3.2018 kello 20.00 MTV3-kanavalla, jossa paljastuvat tarinat hahmojen takaa.

 

 

Lisää Salmisen kuulumisista voit lukea pian ravintoloihin ilmestyvästä Kotipizzan omasta Quattro Stagion -lehdestä.