02.03.2018

Muskettisoturit ja usko pyhään kolminaisuuteen

Kauniaisten Kotipizzassa aika kulkee mutanttininjakilpikonnien tahtiin. Seinäkelloa koristavat pizzaa rakastavat Turtles-hahmot.

Ravintola pyörii Kauniaisten kolmen muskettisoturin voimin. Aviopari Mirko ja Jonna Kekkonen sekä Aki Reinilä ehtivät ennen yrittäjiksi ryhtymistä työskennellä toistakymmentä vuotta useissa Kotipizzoissa. Erilaiset työtavat ehtivät tulla tutuiksi ja kolmikko sai vuosien varrella arvokasta näkemystä työelämästä. Sitä he ovat soveltaneet myös yrittäjinä toimiessaan.

Se, miten tiimiä kannustetaan ja työntekijäkokemusta kehitetään, on opittu ruohonjuuritasolla. Kauniaisissa hyvä buugi välittyy tiskin yli myös asiakkaille. Uskomatonta asiakaspalveluhenkeä on sekin, että Kauniaisten oma muskettisoturikolmikko muistaa ulkoa yli sadan asiakkaan tilauksen.

Aki ahkeroi työmyyränä Jonnan pitäessä yllä järjestystä ja Mirkon johtaessa isoa kuvaa. Sosiaalisessa mediassa kolmikko julkaisee aktiivisesti ja kekseliäästi kulissien takanakin tapahtuvasta toiminnasta. Keskinäinen luottamus ja työmoraali ovat kolmikolle ne tärkeimmät kulmakivat.

Ja sitten on tietenkin tomaattikastikkeen, juuston ja taikinan pyhä kolminaisuus. Niiden nimeen vannominen sekä laatuun ja raaka-aineisiin panostaminen on kannattanut.