20.03.2018

Pizzamaajoukkue esittäytyy

Las Vegasin World Pizza Games -kisoihin lähti Suomesta yhteen hioutunut ryhmä, joka on treenannut huippu-urheilun vaatimalla tavalla. Tiistaina kisalavalle nousee aimo annos suomalaista sisua ja voiton tahtoa.

 

Heikki ”Hessu” Sikström

Pizzamaisteri vailla vertaa. Kaikkien pizzojen isä sekä kummisetä. Maajoukkueen selkäranka ja yksityiskohtiin panostava valmentaja. Kotipizzalaisten piireissä Hessu on ollut legenda jo pitkään.

Esa Tirkkonen

Kotkalainen Tirkkonen on vanha tekijä niin Kotipizzan tiskin takana kuin Las Vegasin kisoissa. Konkari ei jättäisi pizzamaailman vuoden kohokohtaa välistä mistään hinnasta.

Mikael Askolin

Rennolla otteella, mutta voittoa tavoitellen on kisassa mukana ensikertalainen Askolin. Sellon Kotipizzassa arkisin pizzoja pyörittävän nuoren miehen vahvuus on mieletön nopeus.

Mirko Kekkonen

Maajoukkueen harjoittelutaikinoita kevään ajan veivannut ja vääntänyt Kauniaisten muskettisoturi jaksaa tsempata joukkuetovereita tiukissakin tilanteissa eikä varmasti jäädy itse loppusuorallakaan.

Joni Koivukoski

Ensikertalaisen innolla kisaava Tiiriön oma poika ei ole luonut itselleen paineita ja nimeää vahvuudekseen isoimman pizzapohjan leipomisen.

Katja Körkkö

Iin oma ylpeys ja kolminkertainen Kotipizza Games -voittaja elää ja hengittää pizzakisoja varten. Turha nöyryys on karissut vuosien varrella ja nyt Körkkö nousee lavalle voittamaan.

Aki Reinilä (ei kuvassa)

Kauniaisten muskettisotureissa myös vaikuttava Reinilä on taitava ja hyvähermoinen kisaaja, joka on parantanut suoritustaan koko kevään ajan tähdäten kovimpaan mahdolliseen kisasuoritukseen.