13.07.2018

Urheilun huumaa ja kisaeväiden aatelia

Nuorten yleisurheilun MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Tampereella tuoden paikalle 1500 kisaajaa 148 maasta. Yksi vuoden suurimmista kansainvälisistä tapahtumista – ellei peräti suurin – on täyttänyt Tampereen. Kaduilla voi törmätä tulevaisuuden suuriin nimiin. Joku vastaantulevista nuorista voi olla tulevien maailmanennätysten haltija.

Kotipizza on yhdessä Kotipizza Groupin artesaaniburgereita tehtailevan Social Burgerin ja tuoreita meksikolaisia makuja tarjoavan Chalupan kanssa paikan päällä. Kisavieraiden ei tarvitse pelätä nälkää, sillä ruokarekkamme ovat parkissa koko tapahtuman ajan.

Mitalitili auki

Suomen ennätyksellisen iso, 36 urheilijan joukkue, taistelee viikon aikana halutuista MM-mitaleista. Tilin avasi kolmantena kisapäivänä kiekonheitossa upeasti hopealle yltänyt Helena Leveelahti.

On hienoa olla mukana tukemassa nuoria ja toimijana tapahtumassa, joka on ottanut vastuullisuuden teemakseen. Nuorten yleisurheilun MM-kisoissa Tampereella on tehty historiallisia toimenpiteitä ja muovisten juomapullojen sijaan tarjolla on suomalaista hanavettä niin kisailijoille kuin kisavieraillekin.

Aurinkoinen sää ja musta makkara tarjoavat varmasti ulkomaalaisille vierailijoille tarpeeksi eksotiikkaa. Lopusta huolehdimme tietenkin me.

 

Kuvat Anssi Mäkinen/SUL